Deprecated: Function split() is deprecated in /home/primatimperiam/public_html/blog/pivot/pvlib.php on line 4731

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/primatimperiam/public_html/blog/pivot/pvlib.php on line 4732

Notice: Undefined index: SERVER_SIGNATURE in /home/primatimperiam/public_html/blog/pivot/pvlib.php on line 60

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/primatimperiam/public_html/blog/pivot/pvlib.php on line 2100

Notice: Undefined index: debug in /home/primatimperiam/public_html/blog/pivot/pv_core.php on line 72
Stiri

Lada cu zestre - editia a 8-a

14 02 14 11:30 by cristimirea

n curând încep etapele intercomunale a ediţiei a 8-a a festivalului folcloric Lada cu zestre. Concursul se desfăşoară pe 3 secţiuni: Secţiunea I – Datini şi obiceiuri folclorice, dansuri populare, alte genuri artistice ce implică elemente sau tablouri coregrafice;

Secţiunea II – Expoziţii, gastronomie, recitatori dialectali, publicaţii şi cărţi de autori locali; Secţiunea III – Coruri şi grupuri corale, solişti vocali şo instrumentişti, orchestre, tarafuri, alte genuri muzicale.

Etapa intercomunală B va avea loc pe data de 23 martie 2014 la Casa de cultură din Comuna Periam la care participă localităţile: Periam, Sâmpetru Mare, Saravale, Variaş şi Pesac.

Faza judeţeană a festivalului va avea loc în data de 31 mai 2014 la sediul CCAJ secţiunea gastronomie, muzică, expoziţii recitatori şi în data de 1 iunie 2014 la Casa Armatei şi CCAJ Timiş + secţiunea coregrafie.

Ediţia din acest an a festivalului se va încheia cu Gala folclorului bănăţean în data de 15 iunie 2014 la sala Filarmonicii Banatul din Timişoara sau Parcul Rozelor din Timişoara.