Joomla Free Template by FatCow Hosting
introsite4.jpg

Date contact

Adrese:
PRIMĂRIA COMUNEI PERIAM,
Comuna Periam, Str. Muresului, nr. 1 bis
Cod postal: 307315, judetul Timis

Telefon
0256 – 375001

Telefon unic pentru situatii de urgență:  
112


Fax
0256 – 375002

E-mail

Secretariat: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Primar: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Viceprimar: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Secretar: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Evidenta populatiei: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Serviciu social: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Taxe si impozite: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Birou Agricol: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Promotor local: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Urbanism: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Achiziţii publice: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

S.V.S.U.: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Biblioteca: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

AQUA Periam SRL: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

SPAAC Periam: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

Informații de interes public

Solicitarea scrisă se depune la secretariatul Primăriei Periam sau se transmite la adresa poștală a instituției.

Contestarea deciziei autoritatii publice locale in situatia in care persoana se considera vatamata in privinta dreptului de acces la informatiile de interes public solicitate se depune la secretariatul Primăriei Periam sau se transmite la adresa poștală a instituției.

Accesări: 12097