Joomla Free Template by FatCow Hosting
introsite5.jpg

Lada cu zestre - ediţia a 8-a

Publicat: Vineri, 14 Februarie 2014

În curând încep etapele intercomunale a ediţiei a 8-a a festivalului folcloric "Lada cu zestre".  Concursul se desfăşoară pe 3 secţiuni: Secţiunea I - Datini şi obiceiuri folclorice, dansuri populare, alte genuri artistice ce implică elemente sau tablouri coregrafice;

Secţiunea II - Expoziţii, gastronomie, recitatori dialectali, publicaţii şi cărţi de autori locali; Secţiunea III - Coruri şi grupuri corale, solişti vocali şo instrumentişti, orchestre, tarafuri, alte genuri muzicale.

Etapa intercomunală B va avea loc pe data de 23 martie 2014 la Casa de cultură din Comuna Periam la care participă localităţile: Periam, Sâmpetru Mare, Saravale, Variaş şi Pesac.

Faza judeţeană a festivalului va avea loc în data de 31 mai 2014 la sediul CCAJ secţiunea gastronomie, muzică, expoziţii recitatori şi în data de 1 iunie 2014 la Casa Armatei şi CCAJ Timiş + secţiunea coregrafie.

Ediţia din acest an a festivalului se va încheia cu "Gala folclorului bănăţean" în data de 15 iunie 2014 la sala Filarmonicii Banatul din Timişoara sau Parcul Rozelor din Timişoara.

Accesări: 2740