Joomla Free Template by FatCow Hosting
introsite1.jpg

Acte de vandalism in parcul central

Publicat: Luni, 08 Iunie 2015

Doresc să îmi exprim public revolta, dezacordul şi, mai ales, dezamăgirea faţă de evenimentul neplăcut petrecut săptămâna trecută în parcul central din comuna noastră cu privire la acţiunile de vandalizare a parcului. Astfel, imediat după ploaia de joi seară, un individ a pătruns cu motoscuterul în parc făcând adevărate „raliuri” pe gazonul proaspăt semănat şi răsărit.


Faţă de astfel de comportamente total necivilizate şi de încălcare a normelor de gospodărire comunală, autorităţile publice locale din Periam nu vor mai avea nici un fel de îngăduinţă şi înţelegere, indiferent despre ce persoană va fi vorba. (Vezi Hotărârea Consiliului Local nr. 68/2013 și Regulamentul pentru stabilirea şi sancţionarea faptelor de încălcare a normelor în domeniul gospodăririi localităţii, a întreţinerii curăţeniei, a ordinii şi liniştii publice în comuna Periam)

Este inadmisibil ca cineva să îşi bată joc de munca primăriei şi de banii contribuabililor din comuna noastră, bani care sunt investiţi și în lucrările de reamenajare a parcului central.
Pe această cale, fac apel la toţi concetăţenii de bună-credinţă să fie vigilenţi şi dacă observă astfel de acţiuni ilegale să sesizeze de îndată poliţia locală şi primăria pentru a fi luate măsurile legale ce se impun, pentru ca astfel de fapte să nu se mai repete.
Dacă se va reuşi identificarea făptaşului, numele acestuia va fi mediatizat astfel încât toţi periamoşenii să ştie cine este cel care îşi bate joc de munca şi de banii noştri!

Accesări: 2953