Pagina oficială a Comunei Periam

Stema comunei

septembrie 24, 2009

Dezbatere publica pentru stema comunei Periam
Afisat pe perioada: 24.09.2009 – 23.10.2009

Conform art 115, aliniatul 2 al Legii 215/2001 republicatã, a HG nr 25 din 16 ianuarie 2006 privind stabilirea metodologiei de elaborare, reproducere si folosire a stemelor judetelor, municipiilor, oraselor si comunelor si în temeiul articolului 107 din Constitutie, si comunele au nevoie de o stemã. Stema simbolizeazã, într-o formã concentratã, traditiile istorice, precum si realitãtile economice si social-culturale locale.

Pentru ca o stemã sã fie atribuitã unei localitãti sunt necesari mai multi pasi printre care si o dezbatere publicã care constã în afisarea stemei timp de 30 de zile intr-un loc public (în cazul de fatã avizierul din fata primãriei) cu documentatia explicativã, perioadã în care se pot face sugestii si completãri de cãtre orice cetãtean al comunei Periam în scris fie la cutia de “Sugetii si reclamatii” din incinta primãriei, fie completând formularul on-line de mai jos.

Sugestiile trebuie neapãrat însotite de numele complet si adresa din buletin, deoarece doar acestea se pot înregistra si se vor lua în considerare la dezbaterea publicã care se va anunta când va avealoc dupã expirarea celor 30 de zile de afisare publicã a stemei, dezbatere la care vor fi invitati reprezentanti ai primãriei, orice periamosan care doreste sã dezbatã aceastã temã si proiectantul stemei, dl. Vintilã Rusan .

Stema propusã a fost proiectatã de cãtre Vintilã Rusan de Priamus si fiul sãu Tiberius Rusan de Priamus.

Mai jos puteti descãrca toate materialele de studiu necesar epentru a vã putea crea o pãrere asupra propunerii de stemã.

Documente studiu

Documentatie “Stema comunei Periam”

Înregistrare proiect de stemã pentru dezbatere publicã la primãria Periam

Last modified: septembrie 24, 2009

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut