Pagina oficială a Comunei Periam

Spuneti NU vandalismului din parcul central

septembrie 7, 2015

Investiția modernizării și reabilitării parcului central din Periam încă nici nu a fost recepționată că deja au apărut primele acte de vandalizare a mobilierului urban. Pentru astfel de acte de vandalism există o Hotărâre a Consiliului Local Periam nr. 71 în a cărei anexă se află regulamentul pentru stabilirea şi sancţionarea faptelor de încălcare a normelor în domeniul gospodăririi localităţii, a întreţinerii curăţeniei, a ordinii şi liniştii publice în comuna Periam.

De asemenea, la intrare în parc găsiți un panou cu activitățile care sunt interzise. Printre acestea, pe lângă distrugerea mobilierului urban, este interzis și accesul cu autovehicule, biciclete, aruncarea cojilor de la semințe pe jos. Printre actele de vandalism care s-au petrecut până acum sunt: distrugerea de mobilier urban (bănci din lemn), distrugerea de articole de joacă, distrugerea corucrilor de iluminat public și sustragerea becurilor, aruncarea de coji de semințe pe jos, trecerea cu bicicletele pe spațiul verde.

Pentru a avea parte de un parc civilizat, în care să putem să ne plimbăm și să ne bucurăm de natură, vă rugâm să ne semnalați orice acte de vandalism observați și să ne ajutați cu fotografii sau cu indicarea persoanelor implicate în astfel de acte pentru a putea aplica prevederile HCL 71/2015 prin amendarea celor care nu respectă bunul nostru comun al periamoșenilor

Vă mulțumim pentru cooperare, pentru un Periam mai curat.

Last modified: septembrie 7, 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Skip to content