Joomla Free Template by FatCow Hosting
introsite2.jpg

Punte ecologica: sa cunoastem Periam Port-ul

Published on Tuesday, 27 May 2014

Pe data de 23 mai 2014, un grup de 20 de elevi ai Liceului Teoretic Periam, coordonati de d-na. prof. Bucse Adriana au participat la o sesiune de informare ecologica la Info-centrul de la Periam Port, din cadrul proiectului "Punte ecologica peste raul Mures intre Mako - Periam", cofinantat prin Programul de Cooperare Transfrontaliera Ungaria - Romania 2007-2013.

Elevii au participat la o prezentare sustinuta de reprezentatul proiectului, Mirea Cristian, in sala de curssuri al Info-centrului. Dupa o prezentare a infocentrului si al programului de finantare, elevii au vizionat un film documentar despre Parcul Natural Lunca Muresului. Proiectarea filmului in sala de curs s-a realizat utilizant echipamente multimedia achizitionate in cadrul proiectului.

Dupa vizionarea filmului, participantii la sesiunea de informare ecologica au urcat la etaj la laborator unde au fost coordonati de d-na. prof. Bucse Adriana la studiul la microscop.

A urmat deplasarea la unul dintre turnurile de observatie unde participantii au putut observa natura de la inaltime. Pentru a vedea detalii, au privit natura cu binoclurile din cadrul proiectului.

Toate materialele foto si video s-au inregistrat cu echipamente achizitionate in cadrul proiectului.

Hits: 2744