Joomla Free Template by FatCow Hosting
introsite.jpg

Summer Party Festival 2014 - actualizare

Published on Tuesday, 17 June 2014

Summer Party - Festivalul in aer liber ajunge la cea de-a patra editie la Periam-Port,in zilele de 11-12 Iulie 2014. Vizitatorii se vor putea distra pe ritmul muzicii Dance, House si Electro pe cunoscuta plaja de pe malul Muresului in mijlocul naturii, sub cerul liber.


Organizatorii festivalului va promit doua zile pline de distractie alaturi de deejay cunoscuti atat local cat si la nivel national si international,pe muzica carora vizitatorii se pot bucura si de locuri special amenajate pentru activitati sportive precum volei sau fotbal pe plaja cat si de concursuri de Wet T-Shirt si Slide Pool Jump (I believe I can Fly!). Pentru cei doritori,exista posibilitatea de campare cu cortul in loc special amenajat in mod gratuit in incinta festivalului. De asemenea cei care vor sa se cazeze contra-cost la cabana,o pot face pe malul Muresului la aprox. 100m distanta. Pentru a ajunge la Summer Party Festival,se pun la dispozitie microbuze cu destinatia Periam Port,in mod gratuit,cu plecare din fata Primariei Periam sau de la Statia de Autobuze de la Gara Periam.
Biletele pot fi cumparate atat direct la intrare ori de pe www.Bilete.ro cat si de la oficiile Postei Romane,in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si magazinele Germanos.

Mai jos aveti o lista cu cativa dintre cei 22 artisti/deejay Summer Party de anul acesta care vor fi prezenti pe doua scene electrizante:

# DJ PROJECT feat ADELA POPESCU
# ANISIA DEEJANE
# LUPYNO DJ (UK)
# OPTIMUM
# MC SPACE
# DJ ALYO
# DJ MARYO
# DJ ALY
# DJ NARCISS
# LUCHIANO D.
# GEORGE ANDREAS
# DJ ZIAZIA
# ADRIAN L
# DJ LOCO BOY
# DJ DEEAN
# DJ SET
# + more ....


Pentru mai multe detalii intrati pe

http://www.summerparty.ro/
https://www.facebook.com/officialsummerparty

Hits: 2768