Joomla Free Template by FatCow Hosting
introsite13.jpg

Impresii dezbatere publică elaborare strategie

Published on Thursday, 16 October 2014

Miercuri, 15 octombrie începând cu orele 18, la Casa de cultură Periam a avut loc o dezbatere publică privind elaborarea Strategiei de dezvoltare a comunei Periam pentru perioada 2014-2020.

Ședinta de dezbatere publică a fost deschisă de către dl. primar Cornel Dumitraş care a subliniat importanța documentului strategic de planificare pentru următoarea perioadă de programare.

Ședința de dezbatere a fost monitorizată de d-na Diana Asoltanei din partea S.C Los Consulting SRL, consultantul de specialitate. Au fost prezentatea câteva dintre măsurile P.N.D.R. 2014 - 2020 de către dl. Marica Florian, promotor local în cadrul primăriei Comunei Periam, în special pe abordările programului privind exploatațiile agricole, tinerii fermieri, agricultura ecologică și prelucrarea produselor alimentare.

Ședința s-a desfășurat sub forma dialogului interactiv între D-na Asoltanei și participanți pentru detereminarea  punctelor tari și  punctelor slabe ale comunei Periam, precum și oportunitățile și amenințările ce stau în fața comunității în anii următori.

Propunerile, sugetiile și opiniile exprimate la ședința de dezbatere și cele transmise online sau la sediul primăriei, precum și a chestionarelor online completate, contribuie la elaborarea Strategiei de dezvoltare a comunei Periam perioada 2014-2020.

Propunerile, sugestiile și opiniile dumneavostră pot fi transmise online (email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) sau depuse la sediu primăriei până la data de 13 noiembrie 2014.

De asemenea se poate completa până la aceeaşi dată și chestionarul online aici.

Mai jos este prezentată versiunea de lucru a Analizei SWOT pe domenii de analiză, a obiectivelor și domeniilor de intervenție propuse.

Hits: 3501