Joomla Free Template by FatCow Hosting
introsite4.jpg

Actiunea de plantare copaci - un succes

Published on Monday, 08 June 2015

Încep prin a mulțumi mult tuturor celor care ați dat curs inițiativei primăriei de a continua programul anual de protejare a mediului înconjurător prin plantarea de copaci.


Deşi nu am mediatizat evenimentul cu mult timp înainte, totuşi ne-am strâns într-un număr suficient pentru a putea duce la îndeplinire obiectivul propus. Astfel, în două zile consecutive, respectiv în data de 05.06.2015 şi 06.06.2015, am reuşit plantarea a 4,5 ha teren cu copaci de tip pawlonia. De subliniat şi faptul că am avut parte de aportul semnificativ al însăşi naturii în demersurile noastre, pentru că ploaia căzută din cer a fost de aur! Eu personal şi, cred că şi cei prezenţi, am avut sentimentul de împlinire sufletească şi civică despre faptul că aceasta a fost o acţiune de voluntariat cu un impact de durată, dar foarte important pentru aerul pe care-l respirăm, pentru sănătatea noastră şi a mediului înconjurător.
Vă mulțumesc încă o dată vouă, celor care ați participat la plantarea copacilor şi care aţi înțeles cât de important este să ajutăm pământul să redevină verde, sănătos!

Hits: 2910